Pulchrin proggis on hauska. Harmi vain, että olen ollut sieltä viikonlopun pois, koska tulin kipeäksi.

Perjantaiaamuna heräsin ihan tukossa ja ajattelin että allergiaa; illalla nousi kuume. Nyt on mennyt niin, että joka yöksi on noussut se 39 astetta ja yli ja päivisin ollut vähän helpompaa. Mun on vaikea nukkua, jos on kova kuume, joten olen sitten torkkunut päivisin. Huomenna yritän lääkäriin, jos kuume on ensi yönä vielä ylhäällä.

Minuun on jostain iskostunut käsitys, että 'kuume polttaa taudin pois', eli jos ei alenna kuumetta lääkkeillä, menee tauti ohi nopeammin. Koetin nyt miettiä että mistä se on tullut, enkä keksinyt lähdettä. Onkohan huuhaata? Joka tapauksessa, tänä aamuna kuuden maissa viimein myönnyin ottamaan Ibusalin ja puolessa tunnissa kuume HUMAHTI alas. Oi sitä euforiaa (ja hikeä!) Olin ihan että MITEN HYVÄ OLO, OI LÄÄKKEET. 

Ruokahalu on myös ollut hukassa ja mikään kiinteä ei oikein mene alas. Sovelsin sitten kotona olevista aineksista sipulisopan, joka meni näin:

voita

7 pientä sipulia

5 valkosipulinkynttä

1 rkl hunajaa

2 rkl vehnäjauhoja

9 desiä vettä

2 liemikuutiota, toinen oli liha- , toinen tuinkruiden eli kasvis

3 rkl konjakkia

Sulatin voin padassa ja pehmensin sipulivalkosipulisilppua kannen alla voisulassa 15 minsaa. Sekoitin hunajan sekaan. Sirotin jauhot päälle. Kaadoin vedet sekaan ja lykkäsin liemikuutiot mukaan. Kiehutin miedolla lämmöllä 30 min. Laitoin ne 3 ruokalusikallista H:n konjakkia mausteeksi ja kiehutin vielä muutaman minuutin. Valmista, ja voittaa kyllä Knorrin.