Tänään piti mennä tutustumaan Hollandse Hoogte -kuvatoimistoon, jonka jälkeen oli tarkoitus mennä kuvaamaan yhden kaverin lehtiartikkelille 2 kuvituskuvaa. Huomenna piti vierailla NRC Nextin toimituksessa.

Sen sijaan ohjelmassa: yskintää, aivastelua, niistämistä, höyryhengittämistä, buranaa - ei enää kuumeen mittaamista, sillä kuumemittari putosi eilen kainalostani lattiaan ja elohopeapallot karkailivat iloisesti pitkin nurkkia. (Sain suurimman osan suljettua tyhjään filmipurkkiin - on niiden säilyttämisestä sittenkin jotain hyötyä - mutta jos jokin pallo jäi vaikka mattoon, höyrystyykö se nyt sieltä itsekseen ja nirhaa minut? Googletin putsausohjeita, ja suomalaisilla sivuilla sanottiin "kerää elohopea pois" ja amerikkalaisilla sivuilla taas suunnilleen "poistu huoneistosta ja kutsu paikalle ammattilaisarmeija".)

Menenpä katsomaan, josko NRC Next olisi ilmestynyt postilaatikkoon. Tilasin lehden toissaviikolla ja tilaus piti olla voimassa kolmen arkipäivän jälkeen. Nyt on kulunut 10, geen krant..