Perjantaina tuntui siltä, että kaikki onnistuu, ja tänään maanantaina siltä, että mikään ei onnistu. Ehkä se on ko. viikonpäivien luonteessa. Olin sunnuntaina H:n kanssa merimieskirkon myyjäisissä vapaaehtoisena abt koko päivän, ja illalle jäikin kovasti kouluhommia. Myyjäisissä tapasin muuten ennestään tuntemattoman henkilön, joka oli lukenut erään taannoisen artikkelini ja toivonut pääsevänsä kanssani siitä puhumaan. Olikin mielenkiintoinen keskustelu. Mutta illalle jäi sitten kovasti koulutöitä ja nyt pitkän maanantain jälkeen olen väsyväsy.

Onneksi tällä viikolla on enää yksi studiopäivä huomenna (tomaatteja!). Loppuviikko "vapaata", lainausmerkeissä siksi, että pitää kuitenkin tehdä hommia.

Mietityttää se mahdollinen muuttaminen. En mielellään sitoutuisi mihinkään tarkkaan vuokra-aikaan, koska haluan pitää mahdollisuuden muuttaa ennen kesää Suomeen / Ruotsiin / tiesminne jos vain tarpeellista. En myös tajua, mihin tungen kaiken meidän roinan, jos muutan pieneen pieneen kämppään. Silti tämänhetkiset asumiskulut ovat kyllä liikaa ja lisäksi täällä on huono hengitysilma tai ainakin jotain, jota kovasti aamuisin oirehdin. Mutta jotta muuttamisessa olisi mitään järkeä, pitää uuden kämpän olla "gestoffeerd" eli varustettu lattiapinnoilla ja perusjutuilla (kuten esmes hella). Suurin osa kämpistä kun vuokrataan kokonaan paljaina tai sitten kokonaan kalustettuina. Kirjauduin opiskelija-asuntosäätiöönkin, mutta sieltä tuskin löytyy mitään, koska soluun EN mene. (Enkä varmaan pääsisikään, niissä on usein yläikärajat. Ei ne halua sinne mitään päälle kolmekymppistä tätiä valittamaan niiden myöhäisiltojen kemutuksesta.)