Käytiin viettämässä ilta ulkona, eli ensin leffaan, sitten pubiin parille pienelle oluelle ja lopulta patat met -kioskin kautta kotiin. Leffa oli Flightplan, minusta ihan ok trilleri, H:n mielestä kamalaa tuubaa. Yllättäen lyhyen leffan keskellä oli väliaika, hollantilaisten pitää päästä tupakille tunnin kohdalla.

Patat met tarkoittaa ranskanperunoita majoneesin kanssa. Majoneesi on niin itsestäänselvyys, että sitä ei tarvitse edes mainita. Siksi vain patat met. Jos haluaa jotain muuta, niin pitää erikseen pyytää, esim. patat met ketchup.

Tänään hollannintunnilla puhuttiin säästä ja siitä, milloin on oikeasti kylmä. Minä sanoin, että -25-30 on oikeasti kylmä, mutta kukaan ei oikein uskonut, että olen sellaista joskus kokenut. Juttelin sitten indonesialaisten kanssa, ja heillä on kuulemma pari vuodenaikaa: kuiva kausi ja sadekausi.

Olen ihmetellyt, että miten on jotenkin kotoisa olo hollannintunnilla, mutta tänään sitten huomasin, että meidän ope on aika saman tyylinen kuin Outi. Siitä tulee varmaan se mukava fiilis.

Huomenna olen menossa Haagin yliopiston avoimien ovien päivään. Kunhan käyn ihmettelemässä.

Ja matkaliput joululomallekin tuli ostettua. Saavun Suomeen 19.12. myöhään illalla ja lähden pois 3.1. aikaisin aamulla. H. tulee vasta 23.12. ja lähtee jo 2.1. Kun ei oikein ole niitä lomapäiviä. Taitaa tulla aika kiireinen ohjelma, mutta koetetaan nyt keretä kaikki.. pitäisi varmaan ainakin neljällä paikkakunnalla käydä (Helsinki, Kotka, Parainen, Pori).