Nimittäin kepu-ukkojen pääkopassa. (Keskustan hallintopäällikkö) Haaro ei keskiviikkona Helsingin Sanomien sitä kysyessä muistanut onko hän mukana yhdistyksen hallinnossa. Korhonen taas ei muista, että hänen toimistossaan on perustettu ko. yhdistys. Vanhanen ei muista, että tuliko sitä rahnaa nyt jaettua Kokkareiden puisto-osaston Merikukalle vai ei, ja jos tuli, niin miten. Eikä myöskään toki ensin muistanut, kuka hänelle itselleen on rahaa jakanut.

Pitäisikö meidän valita vähän parempimuistisia edustajia?

Täytyy sanoa, että en enää kovasti ihmettele alati kasvavaa nukkuvien puoluetta. Vanhasen ylimielisyys ja selittely hävettää katsojaakin. Muut puolueet eivät älähdä tarpeeksi, todennäköisesti siksi, että tässä asiassa niilläkään ei ole kovin puhtaita jauhoja pussissa. Ainahan se on tiedetty, että armaassa maassamme isot päätökset tehdään äijäporukalla saunailloissa. Mutta pitääkö sen lisäksi päättäjiemme olla niin helposti myytävissäkin?

Joskus muutama vuosi sitten kuvittelin, että politiikassa oli muutosta näkyvissä. Nuoria - jopa nuoria naisia - tärkeillä paikoilla, päättämässä tärkeistä asioista! Nyt näyttää siltä, että sama vanha äijä-änkyräkulttuuri hallitsee vielä vuosia. Tässä on viime aikoina katsottu väyrystelyä, Kanervan kämmäilyä ja Vanhasen valehtelua. Mitähän vielä on tulossa ennen kuin joku niinsanotusti vetää johtopäätökset.