Rotterdam, The Netherlands
Ahoy'
October 28, 2005

1. Maggie's Farm
2. Tonight I'll Be Staying Here With You
3. Watching The River Flow
4. Lay, Lady, Lay
5. Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again
6. Blind Willie McTell
7. I'll Be Your Baby Tonight
8. Ballad Of A Thin Man
9. I Don't Believe You (She Acts Like We Never Have Met)
10. Love Sick
11. Tangled Up In Blue (acoustic)
12. Down Along The Cove
13. Chimes Of Freedom
14. Highway 61 Revisited

(encore)

15.  Like A Rolling Stone
16.  All Along The Watchtower

Muokkaus: Keikka oli varsin hyvä, tosin suht samanlainen kuin aikaisemmatkin näkemäni. Tämä oli siis viides tai kuudes Bob Dylanin konsertti, jonka pääsin kuulemaan. Saavuimme melkein myöhässä, Maggie's Farmin alkutahdit jäivät kuulematta. Syynä ruuhkainen Rotterdamin Erasmuslijn ja Ahoy'n tarkka turvatarkastus.

Dylan ei soittanut kitaraa keikalla lainkaan, ja kuten setlististä näkee, uusimmalta levyltä ei ollut yhtään biisiä. Ehdoton kohokohta oli Tangled Up in Blue, joka jostain syystä tuntuu yhä sopivan Dylanin äänelle, toisin kuin moni muu vanhoista biiseistä. H. piti eniten Lay Lady Lay:sta.

Hollantilainen konserttiyleisö on noin 10 kertaa äänekkäämpää kuin suomalainen. Lisäksi oli hämmentävää nähdä, kuinka yleisö poltteli pilveä keskellä katsomoa. Ei meillä vaan kukaan sytyttäisi edes marlboroa keskellä Hartwall-Areenaa.

Matkalla keikalle junassa eräs erittäin pitkä mies kysyi meiltä, josko olemme menossa Dylania katsomaan. Vastasimme myöntävästi, ja olimme hämmästyneitä siitä, että sen näkee päältä. Keikkapaikalla sitten huomasin, että aika monella muullakin oli vakosamettitakki, farkut ja intianbasaaripaita.