Aatehistorian kurssin viimeinenkin tehtävä tuli palautettua ja nyt voi hieman hengähtää. Huomenna aamujunalla Luxemburgiin! Sitä ennen pitää käydä kirjastossa hakemassa junalukemista ja koululla viemässä papereita.

Piti kertoa vielä jotain sunnuntaisesta konserttimatkasta. Konsertti oli Heineken Music Hallissa, joka on Bijlmerin kaupunginosassa lähellä Ajaxin areenaa. Hyppäsin täpötäyteen paikallisjunaan Amsterdam Centraalilla. Aloin pian ihmetellä: kovasti jengiä menossa konserttiin, mutta.. Jengillä oli päällä sähkönsinistä glitteriä ja stetsoneita. Mietin, että kummaa porukkaa nämä paikalliset Tori Amos -fanit. Bijlmerin asemalle saavuttuamme nämä glitteritkin jäivät pois, ja kuljin sitten väkijoukon mukana. Aseman ulkopuolella porukka jakautui: oikealle kulkivat nämä siniset glitteröitsijät, ja vasemmalle mekkoihin ja doc martenseihin sonnustautuneet hahmot. Ei ollut vaikea päättää, kumpaa porukkaa seurata.

Glitteriväki olikin menossa Ajax-areenalle Toppersin konserttiin. Väkeä sinne kulki kuin pipoa, ja porukassa näytti olevan ihan kaikenikäisiä. Googlettelin Toppersia saadakseni tietää, mistä hemmetistä on kyse, ja löysin tällaisen kuvan:

?dl=168

Vaikuttaa.. hurmaavalta. Tietääkö joku hollannikas, mistä on kyse?