Opintopisteitä kilahti tilille. Syyslukukaudelta 41, joista 31 akatemialta ja 10 Helsingin ylipoistolta. Kai sitä sitten jotain tuli saatua aikaiseksi.

Huomenna pitää kuvata muotia, luonnostella muotia ja ostaa uusi matkalaukku. Vanhasta pyörällisestä tuli joululomalla pyörätön. Jos vaikka tällä kertaa hankkisi halpiksen van Harenilta eikä Rotterdamin arabikujakauppiailta. Vaikka kai se aika hyvin hintaansa nähden pärjäsi se vanhakin laukku, 25 euroa siitä kai pulitettiin. Nyt maksan neljäkymppiä pienemmästä, mutta se uusi on kova laukku, joten se ehkä pärjää Schipholin laukunviskojien käsittelyssä.

Jokohan sitä kohta alkaisi kovasti hermostua siitä, että lauantaina pitää lentää. Ensimmäistä kertaa yli seitsemään vuoteen. Oletan, että lukijani keskittyvät sitten lauantaina klo 19:05 - 21:20 Keski-Euroopan aikaa pitämään koneen turvallisesti ajatustensa voimalla ilmassa. Vielä pitää löytää tarpeeksi jännä kirja matkalukemiseksi.

Kirjoista puheenollen, jätin juuri kirjan pitkästä aikaa kesken. Kirjastosta tarttui mukaan Michael Crichtonin uusin, Next. 200 sivun sekoilun jälkeen lukijakin sanoo jotta next. Uskomatonta editoimatonta ja juonetonta huonosti kirjoitettua adverbitäyteistä puppaa, she frowned unhappily.