Pakkuu alkaa kyllä olla loppuvaiheissaan, mutta hankalaa on silti. Alussa sitä teki selkeitä laatikoita, joissa sisältönä "kirjoja", "vaatteita", "astioita", mutta nyt loppuvaiheessa alkaa ilmaantua isoja bokseja, joissa lukee päällä "skälää".

Kirjoitin fiksuna isoon osaan laatikoista kohdehuoneen suomeksi, kunnes muistin, että muutossa avustava Xuhui tuskin ymmärtää, mitä tarkoittaa vaikkapa olohuone.

Muuten on mennyt ihan ok, vaikka tosi rankkaa tämä on. Apua on saatu. Riina kävi purkamassa lundiaa, ja Kari sekä Ida ja Ville roudasivat tavaraa Pasilaan säilöön. Jari M. otti kasveja hoitoon ja Jari O. haki 64-kamat. Huomenna pitää pakata kaikki ylimääräroina johonkin ja yrittää arvioida kuutiomäärä. Meillä on diili 15 kuutiosta, mutta kuulemma ei haittaa, vaikka se ylittyisi viidelläkin. Minä en osaa ollenkaan arvioida, kuinka monta kuutiota omaisuutemme on. Jossain sanottiin, että ison kaksion roinamäärä lienee noin 20 kuutiota, mutta toisaalta isossa kaksiossa ei välttämättä yleensä ole ihan tätä määrää tilaavieviä kirjoja.