Perjantait ovat mukavia, vaikka pitkiä koulupäiviä ovatkin. Fototekniikka on nykyisen opettajan kanssa vaativuudestaan huolimatta relaa. Arvostelu on aina rakentavaa - toisin kuin edellisen opettajan tunneilla - ja ystävällisellä huumorilla höystettyä. Vielä kun sain tänään väliarvostelun, joka oli oikein positiivinen, voin lähteä hyvillä mielin joululomailemaan tekniikan osalta.

Graafisen suunnittelun opettajan mielestä taas olen hukannut sen hyvän otteen, joka minulla vielä viime vuonna oli, mutta oikeassapa on. Syytän tästä kaiken maailman modernien aikakauslehtien väriläiskiä. Hmph. Mutta eipä tuostakaan huono fiilis jää, gv-opettaja kun on symppis ja mukava ja vaikka sanookin "what the fuck are you trying to do there?" sanoo sen silleen kiltisti.

Viikonlopuksi tekemistä: kuuden sivun miniessee, pyykinpesu, joulukorttien lähettäminen, pari joululahjaa, pakkuun aloitus.

Esseen tiimoilta: mitenköhän merkitään lähdeluetteloon facebook-keskustelu? :-p

Ihan muun tiimoilta: Ei kai ne ole tosissaan nyt pykäämässä jotain lasikuubia Skattalle? Eihän? Ei kai Korpinenkaan nyt iänkaiken saa huseerata? Mitä helvataa? Eikö Helsingissä koskaan mikään muutu? Kuinka monta paikalleen sopimatonta suuruudenhullua rakennusprojektia voi yhteen pieneen kaupunkiin tunkea?