Guardian kirjoittaa toiveikkaana, kuinka Hollanti saa rohkeutensa takaisin. BBC:n mukaan hollantilaiset äänestävät hämmentyneinä. Dutchnews kertoo, että klo 14 mennessä 31% on jo käynyt äänestämässä. Volkskrantissa mainitaan, että oppositiojohtaja Wouter Bos joutui palaamaan takaisin kotiin noutamaan äänestyslappuaan.

Lisäilen tähän linkkejä ehtiessäni. Tulosseurantaa ja muuta löytyy myös European Tribunesta.

Lisäys: Independent keskittyy hajanaisiin äärioikeistopuolueisiin. Artikkelissa kerrotaan muunmuassa kuinka Marco Pastors vertaa islaminuskoisten suvaitsemista natsien suvaitsemiseen 30-luvun Saksassa.
Pääartikkelissa kerrotaan, kuinka Hollanti on siirtynyt kauas vapaamielisyydestä ja suvaitsevaisuudesta. Toisin kuin Hesari, Independent on huomannut, että näissäkin vaaleissa iso teema on maahanmuuttajien "sopeuttaminen" ja islam. Lehti ei myöskään jaa Guardianin toiveikkuutta näiden vaalien käännekohta-asemasta Hollannin asenneilmapiirissä.

Telegraaf kertoo, että joillakin äänestyspaikoilla on ollut ongelmia äänestyskoneiden kanssa, mutta äänien hukkaanmenoa ei ole tapahtunut. Kello 16 mennessä lähes puolet äänestäjistä oli käynyt uurnilla. (Minusta hämmästyttävää, ottaen huomioon, että tänään on normaali työpäivä.) Algemeen Dagblad rikkoo vaalisalaisuuden ja kertoo, että pääministeri Balkenende äänesti Maxime Verhagenia.