Pätkii netti, vuodatus, sähkö ja muisti. Ukkostaa. Väsyttää. H lähti aamuvarhaisella lennolla takaisin Ruotsiin ja minä kömmin koululle printtaamaan. Odotin printtijonossa kahdeksasta iltapäiväkahteen, vähän harmitti ettei tullut kirjaa mukaan. Vielä olisi vähän tehtävää torstaita varten, mutta tänä iltana en taida saada enää aikaiseksi.

Jotenkin luulen, että tämä erillään asustaminen alkaa tökkiä enemmän sitten torstain jälkeen kun ei ole enää infernaalinen kiirus. Pitää koettaa keksiä itselleen tekemistä. Muutama leffa on katsomisjonossa, muutama kirjakin lukujonossa, ja ihmisiäkin sitä voisi jopa tavata.

Yritämme säätää kesän matkustuksia. Kuvitelkaa, Finnair ja SAS vaativat 120 euroa 40-grammaisen kääpiöhamsterin kuljetuksesta eestaas! KLM taas ilmoitti, että kyllä he kuljettavat lemmikkejä, mutta lemmikki on joko a) koira tai b) kissa. Hamsteria ei kuljeteta. Jollain keinolla Savu pitäisi kuitenkin saada roudattua Suomeen elokuuksi. Nyt juhannuslomalla se menee luokkakaverini hyvään hoitoon.

Kylläpä salamoi. Pitäiskö vetää telkkarin piuha irti vai jatkaa Rimiksen uusinnan katsomista.