Kunnolla pakkasta ja kanavat jäässä! Jokohan kohta voisi retkiluistella kouluun Rein-Schiekanavaa pitkin? Eilen koetin neuvoa koulutovereita pukeutumisessa; kevyt takki ja navan paljaaksi jättävä paita eivät vain ole oikeita valintoja tällaisessa talvikelissä.

Koulu oli entisellään. Olin parin viikon suomirupeaman aikana taas ehtinyt muuttua takaisin suomalaiseksi. Hämmensi, kun piti pusutella posket luokkatovereilta (jotka onnittelivat äskeisen synttärin johdosta) ja tottua taas siihen, että oma henkilökohtainen tila on pienenpieni. Nojaillaan kanssaoppilaisiin, otetaan olkapäästä kiinni kun selitetään jotain, taputetaan kädelle jutellessa jne.

Olikin melkoinen koulupäivä eilen, 9:40 - 19:00. Ad van Denderen, joka kuvaa muunmuassa The Independentiin, oli arvioimassa fotosarjojamme. Piti mun setistä ja ymmärsi ideani sen snapshot-estetiikan takana. Hyvähyvä. Aamulla oli vielä taide- ja valokuvaushistorian ja -teorian arvostelu, josta olin autuaan epätietoinen. Luulin tavalliseksi tunniksi. "Ruim voldoende" sieltä tuli silti.

Nyt on 13 päivää lukukausiarvosteluun. Töitä on paiskittava. Pitäisi myös orientoitua uusiin hommiin, aloitan Ytimen kuvatoimittajana tässä hiljalleen. Kiireinen talvi ja kevät edessä.

Uusi vuodatus on muuten ihan kiva, mutta toivon silti ehtiväni jossain vaiheessa toteuttaa bloginsiirtoprojektin. En tosin tahdo siirtyä, jos en onnistu ottamaan kommentteja mukaan.

Vielä linkki mielenkiintoiseen uutiseen: Seismic Activity at Yellowstone.