Tänään sitten oli niinsanotusti valmista ja sali täynnä populaa. Yllättävä ja kelju juttu oli se, että meillä oli paikalla myös jury, joka läväytti erittäin kriittiset kommenttinsa kaikkien korville mikrofonin välityksellä _avajaispuheessa_. Minä sain tosin ihan hyvän arvion, kuvissa näkyy sekä empatiaa että ironiaa jne jne ja jotain sinnepäin. Vieraitakin sain paikalle läheltä ja kaukaa; Haagista, Hoofddorpista ja Amsterdamista, kiitos kovasti käynnistä ja terveisiä! Valerie kävi ottamassa kuvan:

Yksikään opettajistamme ei vaivautunut paikalle. Ja kuvitelkaa; pääopettajamme soitti lauantaiaamuna, että hän ei aio tulla paikalle, mutta meidän vastuullamme on dokumentoida, valokuvata ja videokuvata koko prosessi, jotta hän voi katsoa sitä keskiviikkona ja arvostella sen. Siis käymättä paikan päällä koko näyttelyssä. Näkemättä tilaa. 

Jep jep.

Huomenna edessä purku. Sitä ennen H lähtee takaisin Saksaan. Illan ja tiistain pakerran keskiviikon werkschouwta kohti, torstaina vielä scriptiepalaveri, viikonloppuna lepään. Ostin tässä lentolippujakin - olen Suomessa 15.-24.10. Kymmeneskymmenettäjuhlan jälkeen ja äidin syntymäpäivää ennen, mutta aina eivät osu aikataulut kohdilleen.