Jaksoin kukkua aamukuuteen CNN:n, vaaliblogien ja ircin ääressä. Sitten alkoi pää nuokahdella niin paljon, että oli parempi kömpiä nukkumaan. Edustajainhuoneen varmistumista demokraateille oli kemutettu jo jonkin aikaa ircissä, mutta senaatti taitaa jäädä auki vielä muutamaksi päiväksi. Siellä kun on pari kisaa menossa uudelleenlaskentaan tiukan tilanteen vuoksi. Jos äänimäärissä on alle prosentin ero, seuraa automaattinen uudelleenlaskenta. Virginiaa jännitän eniten; vaikka Jim Webb ei mieleeni olekaan, on hän kuitenkin George "Macaca" Allenia parempi vaihtoehto. (Oikeastihan asialla ei itselleni ole mitään kummempaa merkitystä - en vain jaksa noita öykkäreitä.)

Vaalivalvonnan aikana oli hyvää aikaa päivittää läppäri yumilla Fedora Coren versioon 6. Helposti meni. Kesti vain kovin kauan. Nyt pöytäkone tekee samaa päivitystä.

Hollannista sen verran vaalikamppailu-uutisia, että Verdonkin ja kumppaneiden VVD on pudonnut kannatusluvuissa Sosialistische Partijn taakse neljänneksi. Jee! Tosin CDA on taas suositumpi kuin demarit eli PvdA.