Niin, kiirettä pitää. Kouluduunienkin osalta - viimeinen koulupäivä oli tuossa maanantaina ja arvostelut alkavat ensi maanantaina - mutta etenkin seuraelämän. Hups.

Maanantaina oli Laura istumassa iltaa. Ajateltiin ennalta, että jos vaikka ajoissa lopetettaisi, kun olin kolmen tunnin yöunien jälkeen väsy ja hänellä kuitenkin aikainen aamu, mutta eikä mitä. Kälätettyä tuli sinne seuraavan vuorokauden puolelle. Juttua kun meillä aina riittää.

Tiistaina kävin vihdoinkin tapaamassa Rotterdamin Riittaa. Oli vinhan hieno asunto, ihanaa ruokaa ja mielenkiintoisia juttuja Rotterdamista ja Hollannista ja politiikasta ja muustakin. Kyllä kauan kestikin ennen kuin vihdoin tavattiin.

Keskiviikkona eli eilen tyttötrio (Roos, Fleur, Marloes) ilmaantui meille pyjamat kainalossa. Laitoimme intialaista ruokaa, leivoimme kanelipullaa ja brownieita, teimme popcornia ja istuimme takapihalla aperitiiveillä ja digestiiveillä. Sitten levitimme patjat, tyynyt ja peitot olkkarin lattialle ja viritimme filmit pyörimään. Kolmannen leffan kohdalla nukahti ensin Fleur, sitten Marloes ja lopulta Roos. Kömmin itsekin nukkumaan. Jossain kohtaa aamuyöstä heräsin hollanninkieliseen supatukseen ja sitten tuli juoruttua vielä hetki. Tänään laitoimme brunssin ja siivosimme jäljet. Tytöt lähtivät tahoilleen tuossa kolmen maissa.

Töitäkin olen kyllä saanut aikaiseksi, tästä hämmästyttävän aktiivisesta sosiaalisesta elämästä huolimatta. Nyt onkin sitten kaikki muu paitsi duuni pannassa tuonne 3.6. asti. Olen koettanut saada docusarjaani urheilukalastajista valmiiksi, mutta yhden vähän ikävän kohtaamisen jälkeen minulla on taas lähestymisvaikeuksia. Marloes lupasi tulla huomenna henkiseksi tueksi en dan gaat we dat varkentje wel even wassen. Fototekniikka on onneksi melkein valmis, samoin autonoom. Kaikki muu on sitten jo suoritettu.

Pitäisi blogata myös eurovaaleista ja kesäkuvioista, mutta jääköön seuraavaan kertaan.

Ja lisäksi: blogituttavuuteni, itsensä Delftin ja Universumin kuningattareksi nimittänyt urhea texasilainen Debby Greer-Costello, on poistunut keskuudestamme. Malja hälle ja buu syövälle. 1967-2009 on liian lyhyt elo.