Karonkkabileistä vielä ehkä jotain myöhemmin - hauskaa oli, vaikka uneliaisuus pakottikin kotiin hyvissä ajoin ennen puoltayötä.

Mutta nyt yksi toinen juttu. Minulla on muutaman viikon ajan ollut vasemman silmän näkökentässä tumma "langanpätkä". Sellainen roskan näköinen juttu, aika pitkä ja epämääräisen muotoinen. Roska seuraa katsetta pienellä viiveellä ja pysyttelee, kamalaa kyllä, suhteellisen keskellä näkökenttää. Häiritsee erityisesti lukemista, koska valkoisella paperilla roska näkyy oikein hyvin ja vie huomion. Googlettelin, ja olisiko tuo nyt sellainen lasiaisen samentuma, joka ei mene pois eikä onneksi tarkoita mitään kovin ikävääkään, mutta... tottuuko tähän jotenkin? Minun on tällä hetkellä suht vaikea lukea, ja minut tuntevat tietävät, kuinka hankalaa sen täytyy minulle olla.

(Vasen puoli päätä on ainainen murheenkryyni. Migreenit ja hortonit ovat aina vasemmalla silmän takana, tinnitus on vasemmassa korvassa, tukkoinen poskiontelo on vasemmalla puolella ja nyt tämäkin ikävä kapistus ilmestyi vasempaan silmään. Krrrrh.)