Lähdin tänään aamulla aikaisin askartelemaan. Rijswijkissä asuva brittiläinen taiteilija oli luvannut opettaa meidän pienelle porukallemme naamioiden tekemistä, juuri sopivasti ennen tämän viikon karnevaalia. Istuimme siis aamua kahvikuppien, liiman ja paperisilpun parissa. Oma tekeleeni jäi kuivumaan. Tällä hetkellä se muistuttaa erehdyttävästi Friday the 13th -leffojen Jasonia. Edit: Asiantuntijalausuntojen jälkeen näyttääkin siltä, että naamioni on Halloweenin Michael Myers. Kiitoksia korjauksista! Jasonilla oli lätkänaamari.

The Mask

Perjantaina maalaamme ja koristelemme. Viikonloppuna onkin sitten jo karnevaaliaika. Suunnitelmissa on mennä taas sunnuntaina eli vasteloavendina Maastrichtiin katsomaan juhlahumua. Toivottavasti ei ole kauhean kylmä; viime vuonna karnevaloimme lumisateessa. Kestääköhän paperinaamari kovin hyvin vesisadettakaan...

Kestämättömyydestä puheenollen, kuulin, että eräs paikallinen suomalainen oli muuttanut uuteen asuntoon.Uudessa kodissa oli ongelmansa, muunmuassa se, että asunnon parveke putosi alas! Rojahti vain yhtäkkiä tantereeseen. En enää uskaltaudu hollantilaisille parvekkeille.