Täällä on annettu storm surge -varoitus ja sulkevat ehkä jopa Rotterdamin isot tulvaovet. Koko rannikko on valvonnassa ensimmäistä kertaa 30 vuoteen ja on maalailtu jopa 4 metrin vedenpinnannousua. Jännää. Pitäisiköhän puhaltaa ilmapatja pakotilannetta varten..

Toivottavasti myrsky ei haittaa lentoliikennettä - H:n pitäisi tulla huomenillalla kotiin.

Lisäksi joku auringonpilkuistaennustaja väittää, että Hollantiin tulee marraskuun lopulla supermyrsky, ja jotkut jo panikoivat. Saa nähdä.

Mulla oli mielessä jotain kirjoitettavaa sairaanhoitajistakin, mutta jääköön se hetkeksi mieleen vielä. Jokelasta en kirjoita mitään. Siitä ovat muut kirjoittaneet jo paljon, sekä järjellistä että järjetöntä tekstiä.

Edit: Ahaa, tuo jälkimmäinen linkki ei yhtäkkiä enää toimikaan. No, siellä joku uskis oli haaskalla ja syytti Jokelan tapahtumista ateismia ja evoluutioteoriaa.

Rotterdamin tulvaovet menivät pari tuntia sitten ensimmäistä kertaa ikinä kiinni! Nyt vesi on jo +259 cm, eikä nousuvesi ole vielä korkeimmillaan.

Edit klo 02:11: No nyt ollaan +303 cm. Toisiksi korkein vedenkorkeus mitattuna aikana. Ykkössijaa pitää vuoden 1953 tuhotulva. Brittejä evakuoidaan rannikolta. Ehkä niillä ei ole tulvaovia.

Edit seuraava päivä: vesi kävi korkeimmillaan +343 sentissä. Padot pitivät hyvin. Suurin osa vaurioista taitaa olla kattovaurioita. Groningenin suunnalla tuli vesi vähän kylään. Tänään Schipholissa on myöhästymisiä ja peruutuksia koko päivän, mutta toivon, että se H sieltä kuitenkin lennähtää kotiin. Minä lähden kohta koululle opettamaan R:lle mustavalkovedostusta.