Valvoin yön korvakivun kanssa. Tämäkin vielä. Onneksi on sentään perjantai eikä vielä viikonloppu ja pääsen varalääkärille. Meillähän on ma-to omalääkäri, jonka mielestä korvatulehdusta ei koskaan, missään tilanteissa tarvitse edes vilkaista, ja perjantaisin sitten toinen lääkäri, joka taas tykkää jopa tutkia potilaita.

(Voikohan tämän nyt ajatella positiivisesti silleen, että se korva olisi varmaan ollut lentokoneessa sitten tositositosi kipeä, ja nyt säästyin siltä.. Ei voi.)

Edit: monikielinen tohtori Leung ("Chinese - no problem! English - no problem! Nederlands - no problem!") katseli korvia ja kaiveli niitä kamalalla tikulla muutaman minuutin (au!) ja totesi, että näyttää ihan molemminpuoliselta tulehdukselta. Tärykalvot "ihan sairaan näköiset" ja vasemmassa korvassa taas (vai vielä?) liimakorvan merkkejä, mutta oli kuitenkin sitä mieltä, ettei vielä syytä huoleen. Mä vain pelkään aina tuon vasemman korvan puolesta, kun siellä on se tinnituskin. Mutta nyt taas amoksisilliinia naamaan. Kysyin sitten arasti uteliaisuudesta, että "entä lentäminen" ja tohtori vastasi, että missään tapauksessa hän ei suosittele menemään lentokoneeseen ainakaan viikkoon. Laskun aikana voi tärykalvo puhjeta, mikä kuulemma ei ole kovin paha juttu (!), mutta kivulias, ja isompi huoli on, jos on sinuiittiakin samalla, kun siellä ei ole mitään puhkottavaa mitä kautta paine pääsisi tasautumaan.

Että pääkoppasysteemien kantilta varmaan ihan hyvä homma, etten ollut eilen kolmella lennolla. Nyt uskottelen itselleni niin.

Verotoimistolta tuli postia, mutta en nyt mitenkään saa selvää, onko tulossa palautusta vai pitääkö maksaa. Summa on joka tapauksessa €440. Siinä lukee "te ontvangen of the verrekenen" - kumpi tässä nyt sitten odottaa tilisuoritusta kummalta, me verotoimistolta vai päinvastoin? Eiku... olisikohan niin, että ne tarkistavat vielä, onko jotain muuta saatavaa menossa heillepäin, ja miinustavat sen tuosta rahasta? Ja jos ei, tulee sitten joskus palautusta €440? Minen ymmärrä veroja suomeksikaan.

H pääsi ehjänä mutta väsyneenä perille Waileaan. Posteriputki taas vain jäi normaaliin tapaan jonnekin matkan varrelle.