Aamulla olin kiltisti koululla kasin pintaan, ainoa vain että opettaja oli unohtanut tulla paikalle. Pahoitteli sitten ja laittoi spostia että kahden viikon päästä uudestaan. Prkl.

Pienen ranskalaisen sedän tunnilla oli vieraileva sosiologianopiskelija, joten tunnista tuli oikeasti mielenkiintoinen. Mun pitäisi nyt pähkäillä kuudessa viikossa valmiiksi fotosarja kuurojen kulttuurista. Älyttömän mielenkiintoinen aihe, mutta vaikea. Pitää nyt ensin tällä viikolla opiskella asiaa mahd. pitkälle, kontaktit ovat myös haussa.

Pitkän uruguaylaisen tädin mielestä nakuilukuvassani oli vielä säädettävää.

Ja keskellä päivää oli vielä kahden tunnin luento, Paul Reas ja Ken Grant Newportin fotoakatemiasta toiselta puolelta kanaalia, jälkimmäinen puhui niin vankkaa liverpoolia että välillä piti vähän höristää korviaan. Huomenna samat sedät tutkailevat portfolioitamme, pitäisi siis olla taas jotain näytettävää.

Tappelin äsken 45 minuuttia yliopistojen yhteisen hakulomakkeen kanssa. Nyt en saa sitä tulostettua, mutta sähköpostilaatikossa on kyllä viesti siitä, että hakuni Taideteollisen korkeakoulun valokuvauksen koulutusohjelmaan meni perille. Lahteen haetaan vasta ensi kuussa. Tulee hieman kiirus kevät, pitää tuottaa pääsykoetehtävät ja oman koulun tehtävät. Onneksi Taikissa ja Lahdessa on sentään samat. Ja onneksi mulla on jo paljon käyttökelpoista materiaalia.

Ai niin, se vielä piti hakulomakkeesta sanoa, että siinä on sisällöllinen bugi: jos kansalaisuus on Suomen, on pakko valita kotikunta Suomen kuntien joukosta. Osoitteeseen voi silti laittaa ulkomaanosoitteen. Mulla nyt ei satu olemaan kotikuntaa Suomessa, mutta lomakkeesta ei päässyt eteenpäin valitsematta. Arvoin sitten kotikunnaksi Helsingin.