Vieläkään ei ole energiaa uudelleenkirjoittaa kapeaa ja ohutta näkemystäni Hollannin politiikasta, joten ne, jotka ovat kiinnostuneita Hollannista eivätkä meistä, voivat surffata jonnekin muualle ja palata myöhemmin. :-)

Täällä ei ole tapahtunut kummempia. Sää palasi mukavaksi, päivisin on ollut sellaiset 18-20 astetta parhaimmillaan ja öisin sitten sumuista. Käytiin testaamassa uimahallia keskiviikkona ja tänään. En ollutkaan käynyt uimahallissa varmaan 15 vuoteen. Oli oikein mukavaa, keskiviikkoinen käynti meni lähinnä veteen totuttelussa (tiedoksi niille, jotka eivät valmiiksi tiedä: en osaa yhtään uida ja olen aika arka vedessä) ja kelluntalaudan kanssa polskutellessa, ja höyrysaunassakin tuli käytyä. Uimahallissamme on myös oikea sauna, jonne maksaa 13,50, ja jonka kuvalliset käyttöohjeet otin hallilta mukaan. Pitää kyllä skannata ne ja laittaa tänne, niistä irtoaa hupia.

Tänään sitten onnistuin jo räpiköimään kolmisen metriä jotain koiran kaltaista ja kellumaan hieman. Olen tästä oikein ylpeä.

Hulluilla päivillä on kuulemma ensi viikolla tarjous Amsterdamin lennoista, mikä toivottavasti avittaa ihmisiä tulemaan tänne kylään.

Kiitoksia Mikkelin Villelle puistolinkistä! Toivotaan, että sunnuntaina on vielä kiva ilma, niin päästään sinne katselemaan. Jo tässä haluaa vähän jotain luontoa etäisesti muistuttavaa nähdäkin. Kateellisena luen kuvauksia ihmisten sienimetsäreissuista. Ei täällä vaan...