Vuodatus oli hetken aikaa rikki ja tuli jo vieroitusoireita. Nyt kun taas toimii (kiitokset ylläpidolle!), olen unohtanut kaiken, mitä piti blogata. Hmmm...

Täällä on een beetje koud, -2 astetta. Hollantilaisille se on jo syy valittamiseen. Itsekin jäädytin näppini illalla tunnilta pyöräillessäni. Tunti meni taas vähän hysterian puolelle. Opeteltu tekstinkappale oli tavallista järjettömämpi; siinä selitettiin meille tietämättömille ulkomaalaisille, mikä on pankkiautomaatti ja miten se toimii.

Käytiin sunnuntaina fillaroimassa Rijswijkissä. Siellä oli Hollannin pienoisrautatieharrastajien messut. Todella hienoja ratoja oli esillä. Paras oli norjalaista kapearaiteista kuvaava rata, jossa oli uskomaton määrä yksityiskohtia. Puut ja kalliot näyttivät aivan oikeilta, ja satamassa olevan aseman lähellä laivat oikeasti keinuivat tekoaallokossa. Toinen hieno oli valtava ratakompleksi, jossa oli muunmuassa Haagin Hollandspoorin asema. Lisäksi pienoisrautatiekauppiailla oli noin messuhallillinen roinaa myytävänä - ylpeänä voin ilmoittaa, etten sortunut ostamaan mitään - ja kirjallisuuttakin oli esillä kiitettävästi. Tosin lähinnä saksaksi.