Lauantaina päädyin latvialais-turkkilais-suomalaisessa seurassa viihteelle, mikä aiheutti päiväjärjestyksen sekaantumisen ja unenpuutteen lauantain ja sunnuntain väliselle yölle. Eilen olinkin sitten zombie, enkä saanut mitään tehtyä, ja illalla oli vielä sovittu meno kaverin luokse iltaa istumaan (joka oli kyllä oikein mukavaa). Viime yölle oli seitsemän tuntia unta suunnitelmissa, mutta a) ensin en saanut unta b) sisähyttynen herätti kolmen jälkeen ja c) aamuyöunettomuus herätti viiden maissa. Käytännössä siis toissayönä tuli nukuttua nelisen tuntia ja viime yönä ehkä 2,5. Koulutehtäviä jäi viikonlopulta tekemättä ja nyt on jo maanantai ja uusi, rankka viikko.

Onneksi voin pitää keskiviikon kotipäivänä. Ensi viikonlopuksi laitan itselleni muistutuslapun ulko-oveen: "Älä mene mihinkään kello 18 jälkeen". Tulee sitten levättyä ainakin yksi kokonainen viikonloppu. Kummaa, kuinka enää ei yksinkertaisesti jaksa samalla viikolla opiskeluelämää ja sosiaalista elämää.

Alan myös olla vakuuttunut, että tämä kämppä on jostain kohtaa piilohomeessa. Nuha ja kurkkukipu ovat palanneet kuukaudessa takaisin Suomesta tuloni jälkeen, taiveihottuma on levinnyt joka taipeeseen, päänahkaa kutittaa ja kuiva yskäkin vaivaa. Aivastelen 30 kertaa päivässä.