Minulla oli eilen palaveri coachini eli opiskelukoordinaattorini kanssa. Hän meinasi slaagin saada kun kuuli, että olen tässä harkinnut muualle siirtymistä. Kuulemma haluaisivat KOVASTI pitää minut kuninkaallisessa akatemiassa ja jos yhtäkkiä kesällä muutan Suomeen enkä tulekaan syksyllä kouluun, ovat kovin kovin kovin suruissaan. Minusta ei ole muuta kuin positiivista sanottavaa kaikilla opettajilla ja luon yhteishenkeä vuosikurssille ja pärjään kuvallisesti hyvin jne jne. Melkoinen itsetunnon kohotustuokio siitä sitten tuli.

Mutta tiedä sitten tässä.

Yksi opintopiste on hukassa. En tajunnut, että minulla pitää tällekin lukukaudelle olla yksi ylimääräinen piste jostain omasta proggiksesta, joten ei ole tullut tehtyä omaa proggista. Nyt pitäisi keksiä sellainen tyhjästä. Ehdotuksia? Työmäärän pitäisi olla n. yksi viikonloppu, koska ei tästä tosiaan saa kuin yhden pojon.

Ostin pipodiskon tai siis poppikoneen. Kohta soi korvissa taas. Nyt on jo latailtu levyiltä Eva Dahlgreniä, Wanda Landowskaa, Kotiteollisuutta ja Crosby, Stills & Nashia.

Huomenna kirkolle viettämään lauantaita.