Tuhatjalkaisten lisäksi meillä sataa hiekkaa. Valitin juuri puhelimessa, että koko kämppä on ihan kellanruskeassa pölyssä, ja oletin, että se tulee lähellä olevista puista. Sitten Hesarin tuoreet valistivat, että Saharan hiekkaahan se.

Kun en ole vieläkään päässyt Afrikkaan, tuli Afrikka näemmä tänne.

Voikohan Saharalle olla allerginen? Olen tänään aivastellut ja hengitys on vinkunut ja vikissyt. Tukala olo. Voin toki olla allergisoitunut jollekin paikalliselle siitepölylle. Testeistä ei välttämättä olisi kovasti iloa; kaveri kävi täällä allergiatesteissä ja tulosten mukaan oli allerginen puille.

Edit: Virhe! Virrrrhe! Kävin apteekissa ja pyysin jotain mietoa algeerialääkettä, koska minulla on tapana reagoida vahvasti antihistamiineihin. Sain jotain geneeristä, nielaisin tabletin, tulin kotiin ja googletin. Sepä olikin samaa kuin Zyrtec.

Jos ko. aine toimii samalla tavalla kohdallani kuin ennen, minulla on vielä noin 10 selkeää minuuttia. Sitten alkaa nuokunta ja usva. Turha kuvitellakaan, että tänään saisi enää yhtään mitään aikaiseksi. Ja jos saakin, en pahimmassa tapauksessa muista siitä mitään huomenna.