Päätin, että se on syksy nyt. Lämmitys meni hetkeksi päälle, sisällä oli 16,5 astetta ja kosteaa. En jaksanut enää sinnitellä, vaikka vakaa päätös oli odottaa lokakuuhun.

Tänään on muuten Prinsjesdag eli se päivä, jolloin hallitus julkistaa budjetin ja kuningatar ajelee Haagissa kultaisilla vaunuilla. Minä en taida tällä kertaa ehtiä katsomaan, kun pitää mennä Leideniin metsästämään yhtä kuvaa. Illalla tiedotusvälineistä voi sitten tarkistaa, kenellä oli tällä kertaa minkäkinlainen hattu. Se kun on se pääasia (no pun intended), ei ketään jaksa budjetti kiinnostaa..

Äärioikeistopuolue PVV on muuten taas julkistanut näkemyksiään, tällä kertaa kansanedustaja Martin Bosman suulla. Bosman mukaan lapsille ei pitäisi opettaa, että Pohjoisnapa sulaa. Englanninkielisestä DutchNews.nl:n uutisesta:

The North Pole is not melting and school children should not be 'indoctrinated' into thinking that it is, says Martin Bosma, an MP for the anti-immigration party PVV, in today's Telegraaf.

'Our schoolchildren should be learning to spell and do sums not that pathetic polar bears are drifting around on ice floes because we go on holiday by plane.