Viikonloppu on ollut mukava. Perjantaina päivällä kävin ensin Scheveningenissä tarkoituksena valokuvata rantaa, mutta silloin oli niin kova tuuli, etten oikein viitsinyt siellä kauaa kävellä. Meri tyrskysi kunnolla. Sellaista merta ei Suomessa näe. Sieltä jatkoin Haagin Chinatowniin shoppailemaan ja löysin vihdoin gheetä ja garam masalaa. Sekä vaikka mitä muutakin hyvää, halvoilla hinnoilla.

Illalla menimme syömään erään mukavan suomalaispariskunnan kanssa ja myöhäisillan istuimme heidän kanssaan Locus Publicuksessa juomassa parit biertjet.

Lauantaina menimme Amsterdamiin ihmettelemään Uitmarktia ja kaupunkia. Minua hieman ahdisti aivan hillitön ihmismäärä, jengiä oli jopa 'Damin mittapuulla paljon, ja Damrakia ei voinut kävellä mitenkään. Tosin eipä se erityisen kiva kuljeskelupaikka ole muutenkaan. Kävimme vilkaisemassa Uitmarktin kulttuurikojuja ja lähdimme takaisin Leidsepleinin suuntaan. Harhailtiin pari hetkeä punaisten lyhtyjen alueella ja väisteltiin pössy- ja kaljapäissään hörhäileviä brittiporukoita. Seuraavalla kerralla pitää kyllä mennä muulloin kuin viikonloppuna.

Tänään ollaan rakennettu kirjahyllyjä ja päästy vihdoin purkamaan kirjalaatikoita. Ilma on muuttunut selvästi lämpimämmäksi, ensi viikolla pitäisikin ennusteiden mukaan olla helle. Ihan hyvä, mulla on tähän mennessä ollut sekä ulkona että sisällä varsin vilu.