Huh. Pitäisi järjestää hirveä määrä asioita töissä, muutossa, kotona ja muualla. Olen yrittänyt hankkia meille matkalippuja Hollantiin. Tarkoitus oli nyt sitten mennä Superfastilla Hangosta Saksaan, mutta paatti on täynnä. Nyt mietimme, koetammeko vielä jollain laiva + juna -yhdistelmällä - saataisiinpa vähän matkan tuntuakin tähän - vai joudutaanko menemään tylsästi (ja pelottavasti) lentokoneella. Jos niitäkään lippuja nyt on saatavana.

Tämän lisäksi olen säätänyt nykyisen asunnon vuokrauksen kanssa. Huomenna on tulossa pari tyyppiä illalla katsomaan (mikä tarkoittaa, että minun täytyy vihdoinkin siivota), ja perjantaina kai asunnonvälittäjäfirman tyyppi, jolle vuokranantajamme oli soittanut. Tosin sovin asiasta hänen kanssaan niin unisena aamulla puhelimessa, etten enää ole varma, että mitä me oikein sovimmekaan.

Töissä olen yrittänyt kirjoitella dokumentaatiota seuraajalle. Dokumentaatio on tällä hetkellä 11 sivua aikamoista tajunnanvirtaa. Sitten pitäisi vielä siirtää kännykkäliittymä omiin nimiin, siivota pöytä ja tietokoneet ja jaella kirjat ja kansiot eri tahoille. Ensi viikolla on vielä yksi iltakatko, joka pitää hoitaa.

H.:lla vaikuttaa olevan rankka ohjelma siellä Saksassa, luentoja aamuyhdeksästä iltaviiteen. Olemme päässeet setvimään asioita ircissä, mikä on hyvä, sillä muuten puhelinlaskusta tulisi melkoinen.