Lukijakyselyn iloisena seurauksena löysin muutaman uuden seurattavan blogin. Suosikkilista on taas kasvanut, mutta hyvin tässä ehtii seurata. Kiitos kävijöille ja terveisiä joka puolelle.

H tuli eilen taas viikoksi kotiin. Olen vuorokaudessa puhunut enemmän kuin edeltävän kahden viikon aikana yhteensä. Kovasti oli jäänyt asiaa varastoon.

Edessä on karmean kiireinen kouluviikko, mutta onneksi sitä ennen tässä on vielä sunnuntai vapaampaa aikaa. Tänään oli vähän suunnitelmissa lähteä Haagiin Today's Art -festarille, mutta tuolla kaupungilla asioita hoitaessamme tuli jo niin puhki olo ihmisjoukossa pyörimisestä, ettei enää huvittanut. Lauantaisin kaupunki on aivan tupaten täynnä väkeä. Jokainen shoppaa, käy kirjastossa ja tekee ruokaostokset. Kuinkas muutenkaan, kun viikolla kaupat menevät aikaisin kiinni. Jonot ovat hirmuisia, ja ihmiset etuilevat ja kyynärpäätaktikoivat säälittä. Meinasi Hemassa mennä hermot.

Illalla kävelyllä näimme torin yllä taivaalla liikkuvan kirkkaan valopisteen. ISS:hän se siinä. Tarkistimme vielä ylitysajoista. Ylihuomenna pitäisi näkyä vielä kirkkaampana. Yhä vain jotenkin vinkeää katsella meitä ylittävää avaruusasemaa. Taikonauttien lentoa emme sen sijaan päässeet netinkään kautta seuraamaan, sillä Kiinan television sivu tarjosi vain jotain toimimatonta livefeedformaattia. Toisaalta tällä hetkellä tässä läppärissä ei toimi edes Ylen Areena.

Olen huomannut blogeissa kiertävän uuden meemin. Kommentoijat pyytävät blogaajaa valokuvaamaan erilaisia tämän arkielämän asioita. Kuulostaa hauskalta; minäkin voisin kokeilla (ikään kuin ei muuten tarvitsisi kuvata tehtävänantojen mukaan, niinpä, mutta tämä lienee hauskempaa kuin koulu, tai ainakaan tätä ei tarvitse ottaa yhtä vakavasti). Jättäkää siis kommenttilaatikkoon vinkki, jos haluatte fotoja jostain erityisestä.