Käytiin lauantaina ulkomailla ostamassa suklaata. Antwerpen oli kiva ja kaunis ja jotenkin paljon eteläisempi (siis muutenkin, kuin maantieteellisesti) kuin mikään Hollannin kaupunki. Paitsi nyt ehkä Maastricht. Syötiin pastaravintolan terassilla ja ihmeteltiin hasidijuutalaisten kaupunginosaa.

Tänään oltiin auttamassa eräitä suomalaisia muutossa. Muuttokuorman kuskiäijät olivat Keski-Suomesta ja kiroilivat kovasti. Tuli kotoisa olo, kun kuuli kunnon suomalaista äijäilyä, ja vielä murteella.

Ostettiin uusi suihkun suutin, siis se, mistä veden pitäisi tulla a) paineella b) lämpimänä. Jostain syystä nyt kun uusi suutin on paikallaan, ei vesi enää pysy lämpimänä, vaan muuttuu kylmäksi. Vanhalla (vuotavalla) suuttimella ongelmaa ei esiinny. Minen nyt ihan ymmärrä. Ainoa selitys, mikä tulee mieleen, on että uudesta suuttimesta vesi virtaa sellaisella vauhdilla, ettei cv-ketelin kaasuliekki ehdi lämmittää sitä. Vaan enpä kyllä ennen tiennyt, että suutin mitenkään ratkaisisi sitä, millä nopeudella vettä putkistosta tunkee? Jos yleisössä on LVI-asiantuntijoita, saa antaa vihjeen.