Hesarin keskustelupalstalla joku kirjoittaa jotain järkevää:

"Yhteiskunnallemme tunnusomainen henkinen rakenne tekee suomalaisesta korruptiosta juuri sellaista kuin se on. Tunnusomaista on etteivät eliittiin kuuluvat ja hyväveli-yhteyksiin vihityt edes tunnista juuri mitään väärää siinä että junailevat omia etujaan. Se tapahtuu ikään kuin vakiintuneiden kuvioiden mukaan, yhteisesti hyväksytyssä hengessä.

Elämme hyvin hyvin hyvin korruptoituneessa maassa, jossa korruptio on taloudellispoliittisen eliitin sisäpiiriin silla lailla sisäänrakennettua ettei sitä missään erityisesti edes korruptioksi tunnisteta. Ja sama eliitti ylpeilee sillä ettei korruptiota havaita ja että olemme tilastoissa maailman korruptoitumattominta kansaa."

Tämä siis nimimerkiltä Kuinka Karl Marx tavataan, keskusteluaiheena Vanhasen lausunto, jonka mukaan vaalituki ei ole korruptiota.

Muuta:
Graafisen suunnittelun ope väittää että julisteestani tulee "fantastic", laskutettavia kuvapalkkioita kertyi tältä viikolta muutama satku ja verokarhu antoi Suomen-prosentikseni nolla.* Aurinkokin paistaa.

* Tämänhän voi myös ajatella siten negatiivisen kautta, että selvästikään minulla ei ole kovin paljon tuloja tänä vuonna... mutta en nyt viitsi.