Taidehistorian kotitentissä meni sitten 12 tuntia. 10 kysymystä, mutta kun ne ovat luokkaa "vertaile lukuisin esimerkein barokkia ja renessanssia," saa hommaan kummasti kulumaan aikaa. H:n syntymäpäivää en päässyt pahemmin siis juhlistamaan, mitä nyt skulaakakkua syötiin. Ja kyllä nämä täällä tenttimässä hihittäneet tytöt muistivat häntä onnitella, olisivat halunneet antaa pusunkin, mutta eivät sitten uskaltaneet.

Meitä oli siis kolmen hengen ryhmä. Veikkaanpa, että yksin olisin tehnyt tentin noin puolessa ajassa, 18-vuotiaiden kikatukseen tuhrautui muutamakin hetki. Mutta oli kuitenkin ihan mukavaa, joten mitäpä siitä.

Ehkä sitten myöhemmin enemmän synttärillistä toimintaa. Lahjottu kuitenkin on, ja saunakylpyläreissu (Schiedamiin eikä mihinkään kauas) odottaa kuun loppupuolella. Eipä se H taida suruaikasyistä olla kovin kemutuulellakaan.

Pitäisi alkaa printtailla. Perjantaina taitaa olla jo eka arviointi, taas. Torstaina sitä ennen rahakeikka, tai ainakin mieto mahdollisuus palkkiolliseen valokuvaamiseen. Pitäisi myös soittaa noin kolmelle ihmiselle, joille piti soittaa jo viime viikolla kun vielä olin Suomessa. Pöh, olen viime aikoina ollut kehno ystävä.

Lisäys Hesarin tuoreiden vilaisun jälkeen: Voi hyväin aika Ilkka Kanerva on nolo.