Piilomajassa oli tällainen eri mukava linkki: Photocabine. Retrohenkinen webikameralla toimiva apina-automaatti, joka sylkäisee käyttäjälle neljä passikuvaa.

3497273235_c782b4b176.jpg

Tämä rytmittyy nyt ihan älyttömällä tavalla kun Vuodatuksessa ei kai voi vieläkään kirjoitella kuvan viereen ja ympärille, mutta olkoon.

Onni on toimiva routteri! Kyllästyin Ciscon WRT54G:n yhteensopimattomuusongelmiin Ziggon kanssa. Muutaman minuutin välein piti buutata purkki, jotta bitti taas kulki. Ziggon foorumeiden mukaan yleinen ongelma; en keksinyt ratkaisua, joten ostin Sitecomin halpisroutterin kaupasta ja myyn tuon Ciscon purkin kirpparilla jollekin ei-Ziggo-käyttäjälle. Mutta nyt taas langaton bitti kulkee ja lätkä näkyy läppärillä.

Kävin eilen fotaamassa ja haistelemassa Atlanttia Hoek van Hollandissa, tänään olen editoinut kuvia ja tehnyt muita kouluhommia koko päivän. Ensi viikolla tiedossa lisää lätkää, pyhäpäiviä (Kaatuneiden muistopäivä ja Vapautuspäivä) ja sentään kolme päivää kouluakin. Pari deadlineä kärkkyy taas nurkan takana.

H tulee keskiviikkona kotiin piiiitkäksi viikonlopuksi. Tarkoitus setviä asioita ja ihmetellä, että miten tässä nyt tulevaisuus & elanto järjestettäisiin.

Oli mulla varmaan jotain mielenkiintoistakin kirjoitettavaa mutta se katosi jo mielestä. Blogi täyttää ensi viikolla neljä vuotta ja nyt on vähän sellainen tyhjäkäynnin oloinen hetki, mutta kai se tästä. Kommentitkin ovat ehkä vähentyneet, tai jopa lukijat.

Odottamisen arvoisia hyviä asioita: tässä kuussa minusta tullee täti! Ensi kuussa on jo juhannus ja pääsen Suomeen! Kesä!