Delftissä on tänään ihan keväinen fiilis. Takapihan puuhun on tullut se vihreä papukaijapariskunta takaisin, aurinko paistaa, ja krookukset kurottelevat jo maasta. Väittävät, että kevät on tänä vuonna kuusi viikkoa myöhässä - kyllä minä muistan parin vuoden takaa erittäin lämpimän maaliskuun, ja nyt ollaan juuri ja juuri 10 asteessa - mutta Suomen jälkeen tämäkin tuntuu ihan luxulta.

Olen menossa lauantaina Arnhemiin kuurojen ja kuulevien yhteisiin kemuihin kuvaamaan. Bileet loppuvat niin myöhään, etten todennäköisesti pääse enää yöksi takaisin läntiseen Hollantiin, ja nyt mietinkin, pitäisikö mennä ihan hostelliin tai hotelliin nukkumaan. Ei oikein huvittaisi joutua tilanteeseen, jossa nuokun kameralaukkuni päällä aamuyöllä jollain rautatieasemalla aamujunaa odottaen. Olen omasta mielestäni sellaiseen liian vanha.

Ensi yönä pitäisi olla sukkulalähtö, mutta en nyt tiedä, jaksanko valvoa. Huomenna on kouluaamu ja eilisilta meni vähän pitkäksi kun juoruttiin taas Lauran kanssa ja jäin yöllä vielä harhailemaan nettiin.