Pitää hehkuttaa kevättä! Fillaroin vuoden ekan pidemmän lenkin (kohtuullisilla sykkeillä) ja näin krookuksia, leskenlehtiä, lampaita ja kevään muuttolintuja. Meidän mittarimme näytti tänään 13 astetta.

Tänään sattuma nauratti. Junassa Haagista Delftiin on usein sellainen junasoittaja. Kaveri siis kulkee junanosastosta toiseen ja soittaa vähän kitaraa ja sitten kerää kolehtia lakki kädessä. Minä yleensä annan taskustani muutaman kolikon (ja kerran annoin kassista oluen, kun ei ollut kolikoita, minkä johdosta hän kyllä muistaa minut). Nyt tyyppi ilmaantui taas vaunuun ja soitti Knockin' On Heaven's Dooria. Ihan kettuillakseni kysyin että "mikset soita samalta levyltä jotain muuta, vaikka Billyä?"

(Kukaan ei yleensä tiedä, mistä tuo Knockin' On Heaven's Door on kotoisin. Kyseinen biisi on tehty länkkärin Pat Garrett & Billy the Kid soundtrackille. Leffassa Bob Dylan teki musiikin lisäksi omituisen roolin Alias-nimisenä hahmona. Pääosassa oli Kris Kristoffersson, jonka musiikkia ei elokuvassa kuitenkaan kuulla yhtään.)

Junasoittajakaveri vastasi, ei niin yllättäen, että "en minä sitä osaa, sun pitää kuunnella se laulu jossain muualla".

Junasta poistuttuani menin paikalliseen elektroniikkaliikkeeseen ostamaan printtipaperia. Liikkeessä joku asiakas halusi testata iPod-kaiuttimia ja pyysi myyjää laittamaan jonkun biisin randomilla iPodistaan soimaan. Kaiuttimista alkoi kuulua Billy levyltä Pat Garrett & Billy the Kid.

Universumi pilailee kustannuksellani, I swear it.