Joissain asioissa uusi tekniikka toimii hämmästyttävän hyvin. Meillä oli tänään Ytimen toimituskunnan kokous Skypessä. Chatti toimii ja siitä jää loki, tiedostot on helppo jakaa koko porukalle ja puhumaan/videoneuvottelemaankin pääsisi, jos tarvitsisi. Siinä oli tekniikka asian palveluksessa eikä itsetarkoituksena.

Printtasin koululla kasapäin fotoja; perjantaina werkschouw jota toisaalta ei saa pitää arvostelutilanteena mutta toisten opettajien mukaan taas siellä arvioidaan töitä, joka ei ole näyttely mutta kuitenkin on, joka on rentoa ja hauskaa yhteiseloa mutta pakollista ja aikataulutettua ja kovaa työtä. Hohhoijaa. Olkoon mitä on, olen tehnyt tarpeeksi ja huomenna viimeistelen. Sit jos ei riitä niin ei riitä. On mulla kai muutama hyväkin foto setissä.

Istuin iltaa Marloesin opiskelijaboksissa, katsottiin Juno. Se olikin hyvä leffa! Loistavaa dialogia. Savu menee ensi viikolla Marloesille hoitoon, kun itse suuntaan reissuun. Hamsu on kai nykyään hemmoteltu, kun se haluaa syödä auringonkukansiemenetkin kädestä eikä kupista.

Kävin eilen sitten lääkärillä astmaoireita esittelemässä. Joku noin 18-vuotiaan näköinen hoitaja kuunteli keuhkot ja kysyi itse lääkärisedältä neuvoa. Käski odotella kuukauden ja jos sitten vielä henkeä ahistaa, takaisin. Tämä kuukauden odottelu taitaa olla vakio, ainakin tälle lääkärisedälle. Aikaisemmin pitää mennä kuitenkin toisessa asiassa, on taas se aika vuodesta kun korvat pitää huuhdella. (Too much information?)

Kaasulämmittimenkorjaajakin kävi, ihan hyvä homma, ulkona kun on ainakin nyt yöllä pakkasta. Onpa ainakin lämmin vesi taattu sekä suihkuun että pattereihin.