Ylihuomenna on kunst- en fotografiegeschiedenis en -beschouwingin eli KFB:n eli taide- ja fotohissan esseen viimeinen jättöpäivä. Aloitin kirjoittelun tänään. Nyt minulla on viitisen sivua kubismin, romantiikan ja barokin vaikutuksista tiettyihin taidevalokuvaajiin. Tarvitsen vielä lisää, ja sitten vielä koherentin loppuyhteenvedon ja professionaalin ulkoasun.

Väistelin esseetä ensin käymällä Marloesin kanssa kaupungilla hengaamassa ja sitten tekemällä Macciin uuden taustakuvan. Vaihdan jatkuvasti taustakuvia ja metsästän niitä netistä alituiseen. Niiden pitäisi olla aika rauhallisia ja selkeitä. En nyt löytänyt kivaa, joten tein yhden itse kokeeksi. Tällainen siitä tuli.

3505874858_dc96c1280d.jpg

Simppeli ja rauhallinen kuva, joka oli aika helppo tehdä foton perusteella. Fotarinäpräystä! Kivaa! Teen joskus varmaan toisenkin, kun tykästyin tällaiseen näpertämiseen.

Tänään oli Bevrijdingsdag eli vapautuksen päivä. Amstelin konsertissa yleisö kastui litimäräksi, kun satoi vinoon. Kuningatar urheana seilasi veneellään Magere Brugin ali, kun orkesteri soitti perinteisesti We'll Meet Again. Ohjelma taisi olla edellisvuotta lyhyempi Apeldoornin tapahtumien takia, mutta minusta oli hyvä, että konsertti kuitenkin pidettiin ja kuningatar uskaltatui väkijoukkoon. Ei näitä dutseja ihan vähällä pelästytetä.