Fototekniikasta seiska, täkäläisittäin hyvä numero. Olisi varmaan ollut korkeampi, mutta työtoverini (joka muistuttaa tilanteentajunsa puolesta hämmästyttävästi Frendien Phoebea) avasi suunsa vähän väärässä paikassa. Opettajan huumorintaju ei ihan riittänyt ja minä sain asenneongelmaisen leiman otsaani.

Edit: Jaa, näemmä tälle opettajalle seiska ei ollutkaan hyvä. Numeroni on alin niistä, jotka ovat yleensäkään vaivautuneet tekemään tehtävät. Kolmella tyypillä on alempi numero, mutta heillä kaikilla oli poissaolo-ongelmia ja palauttamattomia töitä. Minua kritisoidaan nyt myös siitä, etten pidä puoliani keskusteluissa tunneilla - no, mulla nyt valitettavasti vähän kestää sorvata niitä lauseita ja reagoida, kun 20 ihmistä puhuu nuorisohollantia yhteen ääneen.

Koulusta juoksin Voldersgrachtille kokonaamaröntgeniin, huomenna kuvan kanssa leukakirurgille konsultaatioon. Ei tarvitse huolestua, kai, kunhan tarkistavat jotain.

Tänään pitäisi saada valmiiksi huomenna printattavat asiat.

Tulin just ajatelleeksi, että olen asunut Oude Delft ykskolmeykkösessä kai jo kauemmin kuin missään muussa osoitteessa aikuisikäni aikana. Haagassa asuin 1994-96, Kilossa 1996, Matinkylässä 1996-1999, Kalliossa 1999-2002, Kruununhaassa 2002-2005 ja nyt sitten Delftissä 2005-2009, yhä jatkuu. Hämmentävää, koska ei jotenkin yhtään tunnu siltä.