Skrubun adventtiviitonen kehiin.

1. Onko sinulla joulu- tai adventtikalenteri (millainen)?
Juu! Tein itse, H:lle, ja sitten kätevästi unohdin, mikä kuva on minkäkin luukun takana. Jännitystä siis minullekin! Se on kyllä kalendeeriksi aika hieno, vaikka itse sanonkin. Meillä on aina sellainen kuvallinen, ei mitään skulaata tai krääsää.

2. Jokos on pikkujouluja juhlittu?
No eipä. Oli meillä kavereita glögittämässä, mutta ei mitenkään pikojoulemerkeissä. Ennen oli ainakin kahdet: duunin (vaikka siellä on aikaistuttu jo oktoberfestiksi) ja sitten tyttöjen, ja tänä vuonna en ole töissä eivätkä tytöt asu samassa maassa. Nyyh. En mennyt suomalaispikkujouluihin Amsterdamiin kun en tuntenut ketään ennalta.

3. Mitä mieltä olet itsenäisyyspäivän vastaanotosta presidentin linnassa?
Suomalaista pönötysperinnettä pahim^H^H^Hparhaimmillaan.

4.Ajattelitko katsoa linnan juhlia telkusta (kerro toki miksi), vai oletko ehkä jopa menossa itse paikan päälle, juhlimaan tai mellakoimaan?
Luotan siihen, että YLE järkkää meille ulkomaaneläville tänäkin vuonna fiidin, ja katson meinikiä Realplayerilla. Kyllähän sitä nyt pitää päästä puvut repostelemaan.

5. Entä onko kaikki joululahjukset jo hankittu? Hämääkö se että yli 300 kauppaa aikoo pitää ovet aattona kiinni?
Melkein kaikki on joko tehty tai hankittu. Eikä hämää yhtään. Jouluaattona voi käydä korkeintaan maitokaupassa ja sekin pitää suorittaa ennen joulurauhan julistusta.