Eli kuten otsikko kertoo, meilla ei vielakaan ole kotona nettiyhteytta. Alunperinhan nettifirman piti kytkea yhteys ja tuoda kaapelimodeemi perjantaina 2. paiva. Istuimme odottamassa kotona klo 12 lahtien, mutta ketaan ei tullut, eika asiakaspalveluun paassyt lapi. Illalla H. sitten sai asiakaspalvelun kiinni ja he kertoivat, etta oli ollut joku "sekaannus". Saataisiin netti 9. paiva perjantaina, sita aiemmin "is not possible". Lupasivat tulla perjantaina 9. paiva klo 17-22 valilla.

Istuttiin taas odottelemassa koko ilta, vaikka ulkona oli kiva keli ja torilla tivoli. Eika sielta ketaan tullut, ei myoskaan puhelinsoittoa, etta kytkentaaika olisi siirtynyt. Ja arvatkaapa, paaseeko asiakaspalveluun taaskaan lapi. Nyt H. tuossa jonottaa puhelimessa (viimeksi meni jotain 50 minuuttia maksullista jonoaikaa) ja mina olen taalla H:n duunissa maksamassa laskuja, vaikka olisi kylla parempiakin tapoja kayttaa lauantaipaivaa. Prkleen Casema. Kiukuttaa niin paljon ettei ole tosikaan.

Muuten on mennyt ihan ok. Ostin kaytetyn keltaisen fillarin, ja nyt opettelen ajamaan liikenteen seassa ja vaistamaan jalankulkijoita. Sitten voin olla se ainoa taman kaupungin pyorailija, joka noudattaa liikennesaantoja. Harkitsen myos, pitaisiko minun olla ainoa Hollannissa kypara paassa pyoraileva.

Torstaina olimme Rotterdamissa japanilaisessa ravintolassa syomassa, H:n proffa tarjosi. Safka oli hyvaa, paitsi natto-mustekala, josta tuli uusi inhokkini ruokien joukossa. Kyse on siis kayneesta, fermentoituneesta papumossosta, joka muistuttaa olomuodoltaan lahinna sitkeaa limaa. Yok.

Taalla on yha helle. Viime yona ukkosti tuntikausia, ja olin jo varma, etta helle lahtisi ukkosen myota. Mutta eipa. Toivottavasti jatkuu viela ainakin viikon, Leena on tulossa tiistaina ja aiotaan hengata ympari eri kaupunkeja.

Paivitys nettijupakkaan: H. paasi vihdoin puhelimitse lapi Casemalle ja asiakaspalvelu ei osannut selittaa mitenkaan sita etta eilen ketaan ei ilmaantunut. Sanoivat, etta voisivat ehka selvittaa asiaa, mutta siina menee monta paivaa. Ehdottivat, etta voitaisiin taas yrittaa ensi perjantaina! H. huusi niille puhelimessa, ja koetettiin sitten keksia kaikkia mahdollisia eri keinoja: me haetaan kaapelimodeemi niilta - "it is not possible" - asentaja tulee maanantaina - "it is not possible" - peruutetaan koko tilaus ja tilataan muualta - "it is not possible", peruutus pitaisi tehda virallisesti kirjallisena ja olemme sitoutuneet vuoden sopimukseen...

Ei voi uskoa, etta tuollaista lafkaa onkaan. Nyt on taas sovittu uusi aika, talla kertaa ensi torstaiksi. Ennen sita "it is not possible". Lyodaanko vetoa, ilmaantuuko ketaan silloinkaan?